Classic Paradise

Website ontwikkeling en restylen Omzetten van logo naar vector. Technisch WordPress onderhoud en monitoren.
classic_paradise_ss_oud

Classic Paradise

Classic Paradise is niet zomaar een garage, zij willen écht je auto maken!
Bij Classic Paradise repareren Job Vreugdenhil & Leontien van Brummelen met hart en ziel alle soorten en maten klassiekers en youngtimers.
Hoewel de garage een unieke jaren 80 uitstraling heeft, zijn óók klassiekers en youngtimers uit andere decennia van harte welkom!

www.classicparadise.nl

Werkzaamheden

Job en Leontien van Classic Paradise startte op 1 januari 2019 hun bedrijf. 
Al vanaf het eerste moment zijn zij vaste klant bij Pavone Design. 

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een hele nieuwe, moderne en frisse website voor Classic Paradise. Dus blijf Pavone Design en Classic Pardise volgen via social media. 

Leontien_van_Brummelen_Classic_paradise

Pavone Webdesign ontwierp en realiseerde in korte tijd voor ons een prachtige website, geheel in de sfeer van ons bedrijf en die exact de functies heeft die voor ons bedrijf van toepassing zijn. Door middel van persoonlijke gesprekken, waarin uitvoerig en aandachtig werd geinventariseerd wat onze wensen en behoeften waren, werd een raamwerk gepresenteerd, wat we na kleine aanpassingen samen hebben ingevuld met content. Ook hierbij kwamen veel kundige en zinnige adviezen, en er werd zelfs (meer dan) uitgebreid tijd gemaakt om samen een passend font (lettertype) te zoeken, dat het beste bij onze huisstijl past. 
Tot slot waren wij heel blij dat Pavone Webdesign ook het hoofdpijndossier van AVG/privacy overnam, waardoor onze website nu op alle fronten groene vinkjes scoort bij de https-veiligheidscheck, cookiewaarschuwingen etc. 
Dit laatste is iets wat wij sowieso nooit voor elkaar hadden gekregen en tevens een item dat bij andere bedrijven vaak grof geld kost om extra te laten doen. Bij Pavone was dat inbegrepen bij de service! Ook kregen wij uitgebreide uitleg hoe wij later zelf de content en de foto’s kunnen bijwerken, wat zeer eenvoudig bleek via WordPress. 
Kortom; warm aanbevolen!

Leontien van Brummelen

Mede-eigenaar Classic Paradise

Andere projecten